Innovatieonderzoek.nl

Innovatieonderzoek gestart

Door: Stijn Driessen | 18-01-2010 10:30
home | 4940 x gelezen | 0 reacties>

Innovatieonderzoek.nl bestaat al een langere tijd. Volgens archive.org is de website van start gegaan in 03-2007. Vandaag is er bepaald door Six Fingers om een nieuw doel te geven aan deze website.

Innovatieonderzoek.nl wordt het platform voor onderzoeken op het gebied van innovatie. Discussie is belangrijk, alleen dient het wel ergens naar toe te leiden. Onderzoeksresultaten starten vaak discussie, en hier willen wij verder op bouwen.

Het is niet de bedoeling dat op dit platform een discussie ontstaat omtrent onderzoeksmethoden, statistische bewerken e.d., maar wat er met de resultaten uit het onderzoek gedaan kan worden. Hoe kunnen bedrijven profiteren van deze resultaten? Wat zijn de implicaties en hoe kan dit leiden tot beter ondernemen?

Het platform innovatieonderzoek.nl is een uitbreiding op de Linkedin Groep die gestart is voor discussie. Het is bedoelt voor iedereen die betrokken is binnen een organisatie met innovatie en mensen die dus dagelijks met innovatie te maken hebben. Bijdragen aan dit platform zijn van harte welkom, en wij hopen op leuke discussies die resulteren in acties waar organisaties daadwerkelijk iets mee kunnen.

Reacties:

Nog geen reacties

Schrijf de eerste reactie:

Het is op dit moment niet mogelijk om te reageren